Projectcoördinator

Fulltime functie

Ben jij de gedreven en ervaren projectcoördinator
onze die ons bedrijfsbureau komt versterken?

Wie zijn wij?

Wij zijn Logiqs, we werken hard aan de meest geavanceerde Vertical Farming-systemen ter wereld. Daarnaast bouwen we al meer dan 45 jaar automatische roltafelsystemen voor tuinbouwkassen en automatische palletopslagsystemen voor magazijnen.

Jouw missie in het leven is om je roeping, doel of Ikigai te vinden, of dit nou nu of later is.

Ons doel is “Accelerate access to honest food”.

Wat dat betekent? Wij geloven dat voedselschaarste wereldwijd kan worden uitgebannen, onder andere door gebruik te maken van Indoor of Vertical Farming.

Eerlijk voedsel betekent regeneratief, schaalbaar, consistent, gezond en betaalbaar voedsel. Mogelijk gemaakt door technologie, maar met menselijke intenties en waarden en eerlijk voor mens en planeet.

Onze cultuur

Een ‘gaming-mentaliteit’ is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Zo houden we van samenwerking, groepsloyaliteit, zelforganisatie, korte feedbackloops, ambitie, doelgerichtheid, transparantie en snelle beslissingen. We zien deze waarden dan ook graag op de werkvloer terug.

Bij Logiqs doen we ons best om zinvolle doelen te bereiken en zijn we niet bang om te falen terwijl we dit proberen. Wel zijn we bang om langzaam te falen.

Heroic Failure Awards

Falen is slechts een stap dichter bij groter succes. We hebben zelfs een prijs voor heldhaftige mislukkingen in het leven geroepen. Met deze award ondersteunen we het maken van unieke en slimme fouten. De prijs wordt in het hele bedrijf gepromoot, zodat we er als team van kunnen leren.

We geven niemand de schuld en we schamen ons niet; we delen, vergeven, leren en houden van.

Institutioneel ‘ja’

In de meeste organisaties is het makkelijk voor een manager om nee te zeggen tegen een nieuw idee. In ons bedrijf geloven we in constructieve meningsverschillen: de besluitvormer moet persoonlijk of per e-mail uitleggen waarom hij een beslissing heeft genomen. Wij denken dat er op deze manier meer ideeën van onder aan de organisatie naar boven ontstaan. Onze standaard is dus een institutioneel ja.

Onze ambities

Hoewel we met 45 jaar bestaan een oude rot zijn in het vak, kun je onze ambities beter vergelijken met die van een start-up. We willen onze sector veranderen en we begrijpen heel goed dat we onze doelen alleen kunnen bereiken door middel van duurzame exponentiële groei. Voor ons betekent dit een nog grotere focus op duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking.  We omarmen de noodzaak van een circulaire economie volledig en we begrijpen dat we onze oplossingen en diensten moeten ontwikkelen op een manier die regeneratief, herstellend of herbruikbaar is.

Onze kernwaarden

Eerlijk

What you see is what you get. Bij Logiqs doen we zaken op een open en eerlijke manier. Volledig transparant. Minstens zo belangrijk: we doen wat we beloven.

Uiteraard kiezen we er bij het maken van onze producten voor om alleen hoogwaardige, eerlijke materialen te gebruiken.

Maar eerlijkheid gaat verder dan dat: met onze producten willen we iedere ondernemer die eerlijk voedsel wil produceren de kans geven om dat ook daadwerkelijk te doen.

Omdat wij vinden dat iedereen, waar ook ter wereld, recht heeft op een eerlijk boterham.

Lief

Bij Logiqs vinden we lief zijn voor elkaar belangrijk.

We hebben hart voor elkaar, zijn zorgzaam voor onze klanten (die we eigenlijk vooral als partner zien) en respectvol voor de wereld om ons heen.

We denken mee, zijn oplossingsgericht en proberen op een zo prettig mogelijke manier met elkaar en onze omgeving om te gaan. Omdat je daarmee nét even verder komt.

Nieuwsgierig

We’re curious.

Wij vinden dat nieuwsgierigheid de brandstof is van elke pionier en dat creativiteit ontstaat als nieuwsgierigheid wordt gevoed.

We zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen, naar onze klanten en wat zij willen. We zijn nieuwsgierig naar techniek en naar hoe we dit het beste kunnen inzetten om planten beter te begrijpen en mensen te helpen ze beter te kweken.

Het is die gedrevenheid die ons in staat stelt om constant in beweging te zijn en uit te zoeken hoe we iets nog beter, nog efficiënter en nog toegankelijker kunnen maken.

Trots

Vorig jaar vierden we ons 45-jarig bestaan.

Telers van over de hele wereld ervaren zo onderhand de kwaliteit onze Logiqs-kwaliteit en dat is zeker iets waar we trots op zijn.

Keer op keer lukt het om met mooie innovaties voor de dag te komen en weer een stapje verder te ontwikkelen.

Dus ja, daar zijn we trots op! Trots op de mooie producten die we maken, trots op het bedrijf, op onze geweldige klanten en partners en we zijn vooral trots op elkaar.

Verantwoordelijk

Met maar één aarde met veel mensen en een beperkte hoeveelheid grondstoffen, heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Bij Logiqs proberen we daar op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan.

Met aandacht en respect voor de aarde, voor de klant en voor elkaar.

Bij Logiqs moet iedereen zich goed kunnen voelen, kunnen gedijen en groeien.

Daarnaast voelen we ons verantwoordelijk voor wat we als bedrijf doen: onze klanten moeten weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat we er alles aan doen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door positief en vriendelijk met elkaar om te gaan, is het voor ons veel gemakkelijker om moeilijk werk te doen, uitdagende problemen op te lossen en vooruitgang te boeken op weg naar onze gezamenlijke doelen.

In 2013 was mijn eerste contact met Logiqs, toen ik er stage liep tijdens mijn ingenieursbachelor. Een jaar later ging ik er fulltime aan de slag als design engineer en sindsdien heb ik niet meer omgekeken. Nu, na 7 jaar, ben ik de lead design engineer binnen het besturingsteam.

In al die tijd dat ik hier werk, is mijn werk nooit saai geweest en ik heb het gevoel dat ik nooit ben gestopt met groeien op persoonlijk of professioneel vlak.

Ik blijf nieuwe workflows en nieuwe vaardigheden leren. En ik mag apparatuur ontwerpen die daadwerkelijk bijdraagt aan een duurzame toekomst. Wie houdt daar nou niet van?

Jasper van der Sluijs

Lead Design and layout engineer

Ik ben bijna 9 jaar geleden bij Logiqs begonnen. Het was mijn eerste baan in Nederland en ik kan echt zeggen dat het vanaf dag één een spannende en uitdagende ervaring was. Als ik erop terugkijk, zat ik in die tijd altijd buiten mijn comfortzone, maakte ik fouten en leerde ik elke dag nieuwe dingen.

Aanvankelijk hielp ik het softwareteam bij het testen en implementeren van de Dat-A-Control software. Maar na verloop van tijd schakelde ik over naar de marketingkant van het bedrijf, om te proberen het geweldige project waar Logiqs destijds aan werkte onder de aandacht te brengen en het bedrijf te helpen in contact te komen met meer telers wereldwijd. Na een paar jaar marketing, 3D-visualisaties en website-ontwikkeling kreeg ik van het management de kans om eigen online 3D-ontwerp- en verkooptools voor ons bedrijf te ontwikkelen en werd ik Digital Product owner.

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alle kansen die ik bij Logiqs heb gekregen, voor de geweldige collega’s met wie ik mag samenwerken en voor de geweldige technologie die we samen mogen ontwerpen en bouwen.

Adrian Tamplaru

Product Owner - Online 3D Ontwerptools

Functieprofiel:

Binnen ons grote multidisciplinaire team spelen projectcoördinators een ontzettend waardevolle rol.

Het bedrijfsbureau helpt ons bedrijf om ongelooflijk ambitieuze projecten af te leveren voor onze klanten wereldwijd. Ook brengt het bedrijfsbureau het werk van alle andere afdelingen samen en vertaalt dit naar een succesvol project die waardevol zijn voor onze klanten.

Onze projectcoördinators zijn gepassioneerd over hun werk en staan te springen om onze klanten te ondersteunen in het beheren van de efficiëntste Vertical Farms ter wereld.

Naast Vertical Farming is het bedrijfsbureau ook verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van projecten in de tuinbouw (Logiqs geautomatiseerde roltafelsystemen) en in de materiaalverwerkings- en logistieke sector (Logiqs automatische magazijnsystemen | automatische pallet opslagsystemen ).

Wie ben jij:

Jij bent de vernieuwer die we nodig hebben als je:

  • onze waarden deelt;
  • gedreven wordt door je nieuwsgierigheid naar technologie;
  • een langetermijnvisie hebt op het verminderen van uitvaltijd bij onze klanten;
  • je het leuk vindt om te discussiëren over manieren om de processen in de projectuitvoering te automatiseren;
  • altijd enthousiast bent om nieuwe mogelijkheden uit te proberen voor moeilijke problemen
  • het leuk vindt om je kennis te delen met je collega’s en met eindklanten;
  • goed bent in het stellen van prioriteiten en één ding tegelijk doen;
  • plezier hebt in het tot leven brengen van technologie en graag de essentiële schakel bent tussen ontwerp en operatie;
  • iemand bent die graag goed advies en opbouwende kritiek geeft en ontvangt;

Je verantwoordelijkheden zijn:

  • Verifiëren en valideren om ervoor te zorgen dat een voltooid project voldoet aan de verwachte specificaties en resultaten of deze zelfs overtreft.
  • Toezicht houden op de succesvolle ontwerpen en installatie van projecten, zowel tijdens de prototype- als afleveringsfase bij de klant.
  • Bijdragen aan procesverbetering en uitvoering van nieuwe technologieën of workflowtechnieken.
  • Werken in teamverband met leden van andere afdelingen om een project succesvol af te ronden.

Bij Logiqs heb je binnen de planning en veiligheidsvoorschriften veel vrijheid in je workflow. 

Er is altijd ruimte voor goede ideeën en manieren om dingen beter te doen.

We hopen dan ook dat je actief probeert om de manier van werken te verbeteren.

Voordelen van werken bij Logiqs

Marktconform salaris

Hoewel we een klein bedrijf zijn, doen we ons best om marktconforme salarissen te bieden aan onze werknemers.

Goed pensioenplan

We hebben een goede pensioenregeling met een hoge werkgeversbijdrage.

Gepersonaliseerd opleidingsbudget

We willen graag dat elk teamlid de beste versie van zichzelf wordt. Dus voegen we de daad bij het woord!

Zoveel vakantiedagen als je nodig hebt

Je krijgt 25 betaalde vakantiedagen, maar je hebt altijd de mogelijkheid om wat meer vakantiedagen te kopen als je wat langer op reis wil..

Maandelijks feest/borrelen op vrijdag

We brengen graag tijd met elkaar door. Zo lunchen we samen en is onze kantine/bar een geweldige plek om rond te hangen.

Bedrijfsuitjes

Van tijd tot tijd organiseren we activiteiten, zoals paintball of paardrijden. Als je leuke ideeën hebt voor activiteiten, dan horen we dat graag.

We willen graag de beste plaats worden om te zijn, niet alleen de beste plaats om te werken.

En we hebben jou nodig om dit te bereiken!

Je sollicitatieprocedure

l

1. Solliciteer

Nadat je ons je cv en motivatie hebt gestuurd, bekijken we je sollicitatie zorgvuldig.

2. We nemen contact op

Binnen 10 werkdagen bellen we je en ontvang je een e-mail om het eerste gesprek in te plannen.

h

3. Gesprek

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, over je dromen en ambities te horen en je functie te bespreken.

i

4. Een dag bij Logiqs

Als het gesprek goed is verlopen en de interesse wederzijds is, kun je een dag meelopen om beter af te stemmen en je team te ontmoeten.

5. De juiste klik

Als het klikt tussen jou en het team en tussen jouw waarden en de onze, dan begint de pret pas echt als we je aan boord van ons team mogen verwelkomen.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer dan nu!

 

Vergeet niet om bij je sollicitatie ook je motivatie te vermelden. We kijken er echt naar uit om van je te horen!

    Phone: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Address: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, The Netherlands